Изключително щастливи сме да ви представим нашия нов сайт! След като вече 10 години предлагаме книги онлайн, дойде време да актуализираме значително сайта си, да го направим по-достъпен и по-лесен за навигация. За да отпразнуваме заедно новия сайт, ви предлагаме ваучер за 10% отстъпка в допълнение към стандартните 15%, които даваме на всички наши читатели! А ето и как можете да се възползвате от допълнително намаление:

1. Регистрирайте се в новия ни сайт. За целта трябва да изберете опцията Вход в горния десен ъгъл на началната ни страница. След това изберете Създаване на нов акаунт и попълнете валиден имейл адрес, както и парола по ваш избор. 

 Стъпка 1: Регистрация в сайта на онлайн книжарница ЗеСТ Прес

2. Ето че вече имате профил в онлайн книжарница ЗеСТ Прес. Сега можете да прегледате нашия каталог и да прибавите желаните от вас книги в кошницата. (Ако сте добавили книги в кошницата преди процеса по регистрация, не се притеснявайте - вашите книги продължават да стоят в кошницата ви!) Когато приключите с вашия избор, щракнете върху линка в горния десен ъгъл, за да визуализирате съдържанието на кошницата си. В примера аз съм добавила само една книга в кошницата, ето защо текстът в горния десен ъгъл е Има 1 продукт в кошницата.

Стъпка 2: Визуализирайте съдържанието на кошницата

3. На екрана ще се появи съдържанието на вашата кошница. В случая съм избрала да закупя SQL хакове. Сега е време да приложа ваучера, за да получа своите 10% допълнителна отстъпка върху общата сума на поръчката. В полето Кодове за отстъпка въведете кода за ваучера LAU2013ZP и след това щракнете върху бутона Приложи ваучер. Отстъпката ще бъде отразена на екрана в полето за общата сума. Оттук нататък отстава само да натиснете върху бутона Продължи пазаруването, да изберете адрес за доставка, метод на доставка и плащане и вашата поръчка ще бъде на път към вас!

Стъпка 3: Въведете кода за ваучера и го приложете

Стъпка 4: Ваучерът е приложен. Продължете към поръчване

Ето че току-що спестихте 10% от общата сума на вашата поръчка! Не забравяйте - ваучерът е валиден само до 8 март 2013г.

Пожелаваме ви приятно пазаруване!