Пропуснете до основното съдържание »

Вашата кошница е празна

Информация за доставки

Онлайн книжарница ЗеСТ Прес работи със следните доставчици:

Доставки за територията на България

  •  Доставка с куриер

Доставката с куриер на СПИДИ се извършва „от врата до врата“. Ако желаете вашата поръчка да бъде доставена до офис на Спиди, то в графата адрес посочете: офис Спиди и най-удобният за вас адрес на офис. Заплащането на дължимата сума се извършва при получаване на поръчката, като цялата дължима сума се предава на куриера.

Ако сте избрали да заплатите поръчката си по банков път, получаването на доставката се извършва без допълнителен паричен обмен към куриерската служба.

Доставката се извършва в рамките на 3-5 работни дни след приемане на поръчката.

В цената на куриерската услуга са включени теглото на поръчката, обявената стойност и наложеният платеж, както и начисляване на такса гориво (% на такса гориво е променлива величина).

  •  Доставка чрез Български пощи

Български пощи доставят вашата поръчка до най-близката пощенска станция спрямо предоставения от вас адрес за доставка. Вие ще получите писмено известие за колетна пратка, когато поръчката ви е налична в пощенската станция. Заплащането на дължимата сума се извършва в пощенската станция при получаване на колетната пратка. Моля, обърнете внимание, че пощенската станция пази поръчката ви в рамките на 10 работни дни, след което тя бива върната обратно към нас.

Доставката се извършва в рамките на 3-5 работни дни след приемане на поръчката, като срокът зависи от посочения адрес на доставка.

Цените на доставка с Български пощи зависят от предоставения адрес на доставка и теглото на поръчката. Към юли 2018 минималната цена за доставка е 4.00 лв (до 1 кг. и с обявена стойност и наложен платеж до 50 лв за територията на София) и 5.20 лв (за останалата част от страната). Допълнителна такса от 0.50 лв се добавя към разходите за доставка за активиране на опцията "извествяване чрез SMS".

  • Вземане на поръчка от магазин в София
На живущите в София онлайн книжарница ЗеСТ Прес предлага възможност да получат поръчката си на адреса на книжарницата без заплащане на такса за доставка. Адресът на книжарница ЗеСТ Прес е ул. Димитър Манов 75, гр. София 1408. Получаването на поръчката се осъществява в рамките на работното време на книжарницата (информация за работното време, както и карта с местоположението на книжарницата ще откриете тук). Клиентът трябва на място да представи копие за успешното осъществяване на поръчката. Ако клиентът е избрал да заплати поръчката по банков път, поръчката може да бъде получена едва след успешното осъществяване на банковия превод.

 

Доставки за чужбина

Доставки за чужбина не се изпълняват.