Пропуснете до основното съдържание »

Вашата кошница е празна

Плащане при получаване/Наложен платеж

Ако сте избрали доставка през Български Пощи или доставка с куриер, цялата сума на поръчката заедно с таксата за доставка се заплащат в момента на получаване на пратката в офис на Български Пощи или от куриера. Повече информация за начина на доставка чрез Български Пощи и чрез куриер можете да намерите тук.

Плащане чрез ePay.bg

Ако сте избрали плащане чрез ePay.bg, ще бъдете пренасочени към уеб сайта на ePay.bg, за да платите цялата сума на поръчката заедно с евентуалната такса за доставка. Обърнете внимание, че трябва предварително да разполагате с потребителско име и парола за услугата ePay.bg, за да можете да извършите плащането. Ако плащането не бъде завършено в рамките на 5 дни, поръчката ви автоматично ще бъде отменена. Поръчката ви ще бъде изпратена след като дължимата сума бъде получена в нашата сметка. 

Плащане по банков път

Когато избирате да платите поръчаните от вас книги по банков път, ЗеСТ Прес счита поръката ви за активна в рамките на 10 работни дни след получаване на заявката. Ако цялата сума по поръчката и асоциираните с нея транспортни такси не бъде преведена в рамките на 10 работни дни, поръчката ви автоматично ще бъде отменена.

Банковият превод трябва да бъде извършен по сметка:

ЗеСТ Прес, ЕООД
Уникредит Булбанк, клон Южен парк
IBAN: BG09UNCR96601017931128
BIC: UNCRBGSF

Обърнете внимание:

  • Винаги вписвайте номера на вашата поръчка в полето „Основание за плащане.”
  • Всички банкови такси и комисионни се заплащат от клиента.