Пропуснете до основното съдържание »

Вашата кошница е празна

Кои сме ние?

Издателска къща ЗеСТ Прес съществува на българския пазар от 1999 година. ЗеСТ Прес е специализирана в издаването на професионална литература в областта на информационните технологии от водещи чуждестранни издателства като O'Reilly Media и Pearson Education..

Екипът на издателството се състои от професионалисти, които упорито работят актуални заглавия да достигат до българския пазар. Стремежът ни е да предоставим на читателите си книги с висококачествено съдържание и добър превод. За постигане на тази цел работим със специалисти от различни области на информационните технологии. Външният вид също е от определящо значение. Ето защо ние ви гарантираме, че нашите книги винаги се произвеждат на висококачествена офсетна хартия и следват изчистения и класически дизайн на оригиналните издания. Ние искаме книгите ни не само да стимулират ума, но също и да възпитават към красота, стил и хармония.

Онлайн книжарница

В нашата онлайн книжарница ще откриете пълния каталог от наличните книги, издадени от издателството. Онлайн книжарницата е създадена през 2003 година. Посещава се както от читатели на територията на страната, така и от чужбина. В началото на 2013 година нашата онлайн книжарница придоби нов дизайн, с който целим да направим нашите книги още по-достъпни за читателите.

 

Благодарим Ви за доверието, което ни гласувахте през годините!

Зоя Куюмджиева
управител