Ако смятате, че не успявате да изявите себе си или своя бизнес в една и съща степен във всички социални медии, не се притеснявайте. Предлагаме ви няколко приложения, които веднъж и завинаги ще ви помогнат да организирате публикациите си в Facebook, Twitter, Tumblr и още много други платформи.

Надхитрете социалните медии

Buffer ви позволява да въведете текст, линкове и изображения в удобно за вас време, а приложението се грижи за публикацията им в подходящия момент. Понастоящем Buffer, който наскоро достигна 1.4 милион потребителя, събира на едно място акантутите ви от Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+ и ви предоставя удобна и лесна за употреба платформа.

Другата алтернатива е EveryPost. Приложението служи като посредник между вас и набор от социални медии, измежду които Facebook, Twitter, LinkedIn и още много други. Ако искате да публикувате едно и също съобщение едновременно във всички медии, то EveryPost ще се превърне във вашия най-добър приятел.

А ако сте готови да плащате месечни вноски (от $8.99 за версия PRO), HootSuite не само ще публикува към всички социални медии (като ви дава възможност за работа с до 50 акаунта!), но освен това ще събира на едно място цялата информация от вашите акаунти, за да направи престоят ви в социалните медии по-оптимален. (Безплатната и крайно лимитирана във възможностите си версия на HootSuite е един добър начин да проверите дали този инструмент е подходящ за вас.)